Újra Destiny 2 jár a drágább GeForce-okhoz

Az NVIDIA gyorsan visszahozta a Destiny 2 Bundle-t, így a korai hozzáférés keretein belül is lehet majd játszani az érkező címmel.

Hirdetés

Az NVIDIA még az E3-mal párhuzamosan jelentette be az első Destiny 2 promóciót, amely rendkívül limitált ideig tartott csak, így amire igazán elterjedt volna a híre, már el is fogytak a kuponok az üzletekből. A vállalat most tart egy második promóciót az említett játékra, amely továbbra sem jelent meg, és ez október végéig így marad, viszont lesz hamarosan korai hozzáférésű verzió, amire érvényes az NVIDIA akciója.

A friss promócióban GeForce GTX 1080 és 1080 TI VGA-k, illetve a GeForce GTX 1080-nal szerelt mobil konfigurációk vesznek részt. Az érintett termékekhez külön kuponon keresztül adja a kereskedő a kódot, amit a GeForce Experience programon belül lehet beváltani a fentebb említett játékra. Utóbbi procedúrához a 3.2.2-es, vagy újabb verziót kell használni, és a vásárlónak rendelkeznie kell GeForce Experience regisztrációval. Ezúttal fontos, hogy a kapott kódokat a játék megjelenését követő 30 napban be kell váltani, különben elvesznek.

A második Destiny 2 Bundle promóció szeptember 5-ig, vagy a készlet erejéig érvényes az előbbi linkeken kijelölt viszonteladóknál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés