Hirdetés

Csinos miditorony a Kolink háza tájáról

Az újdonság nem az egyedi megoldásaival akar mindenkit lenyűgözni, de amit tud, azt olcsón kínálja.

A Kolink bemutatta legújabb, miditorony méretű házát, amelynek megnevezése Levante lett, és a gyártó szerint alacsony áron nyújt jó építési minőséget. Ezt a kijelentést erősíti a két oldalon elhelyezett edzett üveg oldalfal, de a felhasznált anyagok között szerepel az acél és a műanyag is. Belülre legfeljebb E-ATX méretű alaplapot tehetünk, amibe maximum 380 milliméteres grafikus kártyát szerelhetünk.

Kolink Levante
Kolink Levante [+]

A 440 x 206,5 x 475 mm kiterjedésű ház előlapját rácsos acéllemez képezi, emögött kapott helyet a 3 darab 120 milliméteres, RGB LED világítással megspékelt ventilátor, amit további egy, ugyanekkora méretű darab egészít ki a hátoldalon. A léghűtésarzenált tovább bővíthetjük még kettő 12 centiméteres légkavaróval a tetőlemez alatt, amin 12 szellőzőnyílást alakítottak ki a jobb légáramlás érdekében. Aki vízhűtésben gondolkodik, annak sem kell másik ház után keresgélnie, előre és fentre is beszerelhető egy-egy 240 milliméteres radiátor.

Kolink Levante
Kolink Levante [+]

A beépített világításvezérlő a már fent említett levegőforgatókon kívül két RGB szalagot is képes kezelni, ezt a mellékelt távirányítón, illetve a gépház tetején található gombbal tudjuk kontrollálni. Itt kapott még helyet a dupla 3,5 mm-es jack és USB 2.0-s csatlakozó, valamint az egy darab USB 3.0-s port. Akár 5 meghajtót is berakhatunk a gépház belsejébe, ezek közül 2 lehet 2,5 hüvelykes, a maradék 3 pedig 3,5 hüvelykes. A tápegység takarólemeze tovább fokozza a viszonylagos letisztultságot.


[+]

A piacra kerülés várható dátumát még nem tudni, az ajánlott fogyasztói árat azonban igen, ami 95 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés