Mindenre használható egeret hozott a Cougar

A Revenger RGB a nevének megfelelően világítani fog, ráadásul nagyon színesen.

Hirdetés

A Cougar bejelentette a Revenger RGB nevű egerét, amelyet a játékosoknak terveztek, de nem csak úgy egy célzott rétegnek, hanem mindenkinek. Ennek megfelelően jó lesz az FPS-ekre, az RTS-ekre, az MMORPG-kre és a MOBA-kra is, ami persze egy kicsikét túlzás, de tényleg el van látva funkciókkal.


[+]

A kialakítás szempontjából egy tipikus ergonomikus forma köszön vissza, ami sajnos csak a jobbkezeseknek szól. A PixArt PMW3360-as optikai érzékelő 12000 DPI-ig működik. Ráadásul a letapogatás felbontása tetszőlegesen meghatározhatók 100 és 12000 DPI között. Ennél lényegesebb azonban, hogy másodpercenként 250 hüvelykes elmozdulást képes lekövetni, továbbá 50 g-s gyorsulásig megőrzi a precizitását


[+]

A feketére színezett eszközön hat darab, OMRON kapcsolókkal dolgozó programozható gomb és az egy görgő található. A beépített 512 kB-os memóriába három egyedi profilbeállítás menthető, amit a Cougar UIX szoftveren keresztül lehet beállítani. A programozható gombokkal direkten hozzá lehet férni a macrókhoz, a parancsokhoz és összesen 21 funkcióhoz, így igen széles a konfigurálási lehetőség. Az USB interfészre csatlakoztatható, akár 1000 Hz-en is frissítő, 110 grammos újdonság 1,8 méteres kábellel rendelkezik.


[+]

Az RGB LED az idei évben egyik játékosoknak szánt kiegészítőről sem maradhat le. A két zónára osztott, 16,8 millió színt megjelenítő világítással kétféle különböző színt lehet beállítani az egér hátsó és elülső LED-jéhez.

A Cougar Revenger RGB szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés