Hirdetés

Prémium kategóriás házcsaláddal jelentkezett a Cooltek

Hirdetés

A Cooltek bejelentette a Skall sorozatú házcsaládot, amely a prémium kategóriát képviseli visszafogott, de színes kialakítással. A feketére festett termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, illetve nyolc darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak, továbbá ezek két részre vannak osztva, és eltávolíthatók vagy akár 90 fokkal el is forgathatók.


[+]

A 530 mm magas, 207 mm széles és 507 mm mély házba a hűvös levegőt az elöl elhelyezkedő két darab 12 cm-es ventilátor szállítja, amely a ház típusától függően vörös, kék vagy zöld LED-del világíthat. A meleg levegőt a hátul felszerelt 12 cm-es szélgép vezeti ki a szabadba, míg a szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további nyolc darab 12 cm-es légkavaró helyezhető el a ház felső (három darab) és alsó (egy darab) részére, illetve az oldalára (négy darab). Ha ez a kombináció nem felel meg, akkor felülre opcionálisan szerelhető két 14 cm-es, míg oldalra egy 20 cm-es ventilátor.


[+]

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s és egy 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. Az újdonság 43 cm-es VGA-kat és 16,5 cm-es processzorhűtőket is fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán. Ezek mellett a 240, 280 vagy 360 mm-es vízhűtők beszerelése is megoldható.

A Cooltek Skall sorozatú házak szállítása már megkezdődött, az áruk 85 euró. Némi extra, hogy most minden dobozban található egy levél, amely leírja, hogy a Cooltek minden hónapban kisorsol két olyan Skall házat vásárló felhasználót, akiknek visszafizetik a vételárat. Ez az akció május végéig tart.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés