Vezeték nélküli mechanikus billentyűzet a Cooler Mastertől

Az SK600 sorozat új tagja a lecsatlakoztatható kábel mellett Bluetooth interfészen keresztül is képes kommunikálni PC-vel.

Hirdetés

A teljes méretű SK650 és a TKL SK630 után újabb taggal bővítette SK szériáját a Cooler Master, a legfrissebb billentyűzet az SK621 megnevezést kapta. A 293 x 103 milliméter alapterületű és mindössze 29,2 mm vastag beviteli eszköz igen kompaktnak mondható, egy teljes méretű billentyűzetnél nagyjából 40%-kal kisebb.


[+]

A 65 gombos perifériának azonban nem ez a legérdekesebb tulajdonsága, hiszen mechanikus klaviatúra létére nem csak a mellékelt, lecsatlakoztatható 1,8 m hosszú, szövetborítású vezetékkel, hanem Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül is összeköthető számítógépünkkel vagy notebookunkkal. A dupla fröccsöntéssel készült, chiclet kialakítású gombkupakok alatt alacsony profilú Cherry MX RGB kapcsolókat találunk, amelyek 3,2 mm-es nyomásúttal és 1,2 mm-en lévő aktuációs ponttal rendelkeznek, világításuk pedig külön-külön szabályozható. Ez, valamint a makrórögzítés történhet a gyártó saját Portal Software Application szoftveréből, vagy akár on-the-fly is. A beállítások az 512 kilobájtnyi belső memóriában kerülnek tárolásra, míg a 32-bites ARM Cortex-M0 processzor például az 1 ezredmásodperces válaszidőért és az 1000 Hz-es mintavételezésért felel. A billentyűzet képes az anti-ghostingra, valamint nem maradhattak el a játékos körökben elengedhetetlen Windows Lock és NKRO funkciók sem. A gyártó bekapcsolt világítás mellett nagyjából 15 óra üzemidőt ígér, ami a LED-eket kikapcsolva akár 4-5 hónapra is növelhető.


[+]

A Cooler Master SK621 már megvásárolható, vételára – két év garancia mellett – 120 amerikai dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés