Hirdetés

Computex 2019: Bitfenix házak

Érezve az idők szavát, a cég edzett üveget és RGB LED-eket bőségesen alkalmazva mutatott be új gépházakat.

A Bitfenix standon három újdonságnak nevezhető számítógépházra bukkantunk, amelyekből rögtön a modderek által összeépített változatokat fotózhattuk le. A sort nyissuk is a Nova Mesh TG-vel, ennél sikerült talán a legjobban megszaladni az RGB-s iránnyal. Színes fényből került minden sarokba, és ezt a szokottnál is jobban hangsúlyozza a rengeteg edzett üveg, illetve a hálós előlap, amelyen keresztül jól láthatók a részletek.

Nova Mesh TG fehér színben Nova Mesh TG fehér színben
Nova Mesh TG fehér színben [+]

Ami a lényegi specifikációkat illeti, egy ATX méretű miditoronnyal van dolgunk, 5 darab adattárolóknak kialakított fiókkal (ebből háromba kerülhet 2,5”-es meghajtó, kettő pedig kombinált). Ventilátorokat, illetve radiátorokat előre, felülre és hátulra szerelhetünk, az előlap tetején pedig két USB 3.1-es csatlakozót is találunk.

Sabre Sabre
Sabre [+]

A következő újdonság a Saber, amely valamivel nagyobb, hiszen már EATX alaplapot is elnyel, és ezzel párhuzamosan a beépíthető VGA-k hossza is megnőtt, egészen 400 mm-re. Ez a gépház már a grafikus egység függőleges beépítését is támogatja, az előlapon végigfutó LED-es fénysáv pedig az ASUS AURA Synckel is kompatibilis, tehát megfelelő alaplappal könnyen összehangolható a gép többi elemével. Érdekes, hogy bár a ház nagyobb, hűtési szempontból rosszabb, tehát a Saber inkább a kinézetről, mint a praktikumról szól.

Dawn TG Dawn TG Dawn TG
Dawn TG [+]

Az utolsó megoldás a sorban a Dawn TG, amely egy újabb EATX méretű ház, mintázott, tükröződő előlappal, RGB-vel és ASUS AURA Sync kompatibilitással.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés