CES 2016: az MSI megtervezte a "szegény ember Mac Próját"

Hirdetés

Lassan három éve annak, hogy az Apple sokkolta a világot az új Mac Pro dizájnjával. Meglepő ugyanakkor, hogy máig senki sem próbálkozott meg ennek a lemásolásával. Az MSI azonban meglépte ezt, így bemutatták a Vortex nevű PC-t, amely az Apple koncepcióját követi a külsőségek és a belső kialakítás szempontjából.

Az MSI Vortex azonban nem lesz olyan erőgép, mint a Mac Pro. Nem lesz benne Intel Xeon, illetve AMD FirePro, és tulajdonképpen nem is a professzionális szegmens számára készült, ami olcsóbb árat is jelent. Az alacsonyabb árcédula hatására a processzor szerepét az Intel Core i7-6700K látja el, mellé pedig NVIDIA GeForce GTX 960, 970 és 980 SLI építhető szabványos MXM 3.0b-s modulok formájában. Természetesen a DDR4-es rendszermemória mérete széles spektrumon meghatározható, illetve pár SSD is beépíthető az adatok tárolására.

Az MSI Vortex kap majd négy USB 3.1-es portot, két HDMI és két mini DisplayPort aljzatot, illetve egy USB Type-C, valamint egy Thunderbolt 3 interfészt. A belső, 360° Silent Storm Cooling elnevezésű hűtés az Apple megoldásához hasonlóan működik, és a ventilátortól maximum 37 dB-es zajszintre lehet számítani.

Az MSI Vortex az év közepe felé érkezik 2000 dolláros kezdőáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés