CES 2016: utánajártunk, mikor érkeznek az olcsó LeTV tévék hazánkba

Hirdetés

A kínai tévégyártó cégek kőkeményen nyomulnak, és láthatóan mindent megtesznek annak érdekében, hogy az anyaországból kitörve globálisan is meghatározóvá váljanak. Közöttük a LeTV az ifjabbak közé számít, hiszen a vállalat csak 3-4 éve kezdett televíziógyártással foglalkozni, de ennek ellenére már most megjelentek az amerikai piacon. Las Vegasba, a CES-re is elvitték újdonságaikat, többek között egy pengevékony és egy óriási, 120 hüvelykes LED LCD modellt is.


[+]

A vállalat egyébként nagy hangsúlyt fektett az olcsóbb készülékekre is, például a kínálatukban megtalálható egy 40 hüvelykes, 260 dollárba (~ 75 000 forint) kerülő készülék is. Szóval helyük az biztos lenne hazánkban is, így megkérdeztük, hogy várható-e egyáltalán az európai expanzió, és van-e arra esély, hogy egyszer Kelet-Európában is elkezdik hivatalosan forgalmazni a termékeiket.

LeTV Super TV uMax 120
LeTV Super TV uMax 120 [+]

Nos, a válaszaik alapján 2016-ban valószínűleg még nem jelennek meg Európában a tévéikkel. Elsőként meg kell várniuk az amerikai eredményeket, és azok alapján döntenek majd a további lépésekről. Ha minden jól megy, a következő állomás az Egyesült Királyság lesz, ezután következik Német- és Franciaország, és idővel majd a többi régió. Egy szó mint száz, nagyon úgy fest, hogy sajnos még jó darabig várni kell arra, hogy a LeTV televíziói megérkezzenek Magyarországra. Pedig a hazai tévépiacra ráférne egy kis vérfrissítés, néhány potens gyártó megjelenése, mert az utóbbi időben inkább csak a márkák eltűnése volt jellemző.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés