BenQ - nyolcszoros DVD-író újdonság

Hirdetés

Ma már szinte minden gyártó multiformátumú, azaz mind a "mínuszos", mind a "pluszos" DVD-formátumokat támogató DVD-írókat jelent be. Ezért is furcsa, hogy a BenQ terméke csak a DVD+R lemezekkel és a DVD+RW korongokkal boldogul.

A BenQ DW800A 8-szoros sebességgel égeti mind a DVD+R, mind a DVD+RW lemezeket. A készülék az írható CD-ket 24-szeres, az újraírható CD-ket 10-szeres tempóval pörköli; a CD-ket 40-szeres, a DVD-ket pedig 12-szeres sebességgel olvassa.


Forrás: www.computerbase.de

A meghajtónál lehetőségünk nyílik arra is, hogy az úgynevezett Software Book Type Management funkciót kihasználva, még az írás megkezdése előtt megadjuk, hogy milyen formátumú DVD-lemezt akarunk a folyamat végére kapni. Így például előre eldönthetjük, hogy a kiírt lemez egy DVD-ROM legyen-e.

A csomag része még egy írható DVD+R, egy újraírható DVD+RW, egy többnyelvű kézikönyv, egy telepítő-CD, valamint a Sonic Record Now 6.5, a Sonic DLA 4.5, az InterVideo Win DVD 4.0, a Creator Plus 2.0, a BenQ QVideo és a BenQ Book Type Management szoftverek. A BenQ DW800A november közepétől lesz kapható 189 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés