Hirdetés

Alaplapra merőlegesen fújó CPU-hűtővel bővül a Be Quiet! Dark Rock család

Hirdetés

A Be Quiet! hallgatva az idők szavára és az igényekre, egy alaplappal párhuzamos bordaelrendezésű, tehát merőlegesen fújó, azaz Top Flow kialakítású processzorhűtőt dob piacra a Dark Rock családban, amelyet a kialakításhoz hűen TF névvel különböztet meg a család mondhatni hagyományos tagjától. A Dark Rock névnek megfelelően a sötét színvilágú, feketére nikkelezett hűtő lényegében két alumínium bordából áll, amelyeket a fényesre polírozott talpon keresztülvezetett hat darab 6 milliméteres réz hővezető cső köt össze.


[+]

A mintegy szendvicsszerű megoldás egy 135 milliméter átmérőjű, folyadékcsapágyas SilentWings hűtőventilátort fog közre, és egy ugyanilyen szélgép jutott a felső borda tetejére is. A gyártó szerint összességében a hűtő ezzel a kialakítással 220 wattos TDP-vel is megbirkózik, miközben zajszintje nem lépi át a 26,7 decibelt.


[+]

A teljesen megpakolva 162,6 x 140 x 130,8 milliméteres méretekkel rendelkező Dark Rock TF magassága 22 milliméterrel csökkenthető a felső ventilátor leszerelésével, így a teljes magasság 108,8 milliméterre redukálható, vagyis a kompakt rendszerekben is egyszerűbb lehet elhelyezni.


[+]

A Be Quiet! Dark Rock TF az összes jelenleg futó AMD és Intel foglalatos alaplapra felszerelhető, miután kicsengettük érte a 86 eurós vételárat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés