Annyiba kerül a B&O tévébe épített hangprojektor borítása, mint egy átlag tévé

Érkezik a dán luxusgyártó speciális modellje.

Hirdetés

A Bang & Olufsen tavaly mutatta be az első OLED televíziójukat, amelyet mi is megcsodáltunk közelről. Az LG alapokra épülő Eclipse különlegessége a nagy teljesítményű beépített hangprojektor, és most a vállalat bejelentette, hogy a modell egy speciális változatával gazdagítják a kínálatukat.

Bang & Olufsen Eclipse Wood
Bang & Olufsen Eclipse Wood [+]

Az Eclipe Wood esetében a soundbar frontfelületét kézzel készített tölgyborítás takarja. Ez az anyag 1925 óta komoly szerepet kap a vállalat életében, és jelenleg is több terméküknél használják, így például a BeoLab18 és a BeoLab 50 hangfalaknál. Jelen esetben hét vékony, méretre vágott, formázott tölgylapot préseltek össze, hogy megkapják a végső formát, a rögzítéshez pedig szintén tölgyből készült csapokat használtak. A vállalat munkatársainak állítása szerint a fa borítás semmilyen negatív hatással nincs a 3.1 csatornás, 340 wattos hangprojektor teljesítményére.

Bang & Olufsen Eclipse Wood
Bang & Olufsen Eclipse Wood [+]

Az 55 hüvelykes Bang & Olufsen BeoVision Eclipse Wood ára 11 000 eurót (~3 465 000 forint), míg a 65 hüvelykesért 16 000 eurót (~5 040 000 forint) kérnek el. Ha valaki a már meglévő Eclipse tévéjét szeretné kiegészíteni ezzel a borítással, akkor azért 1300 eurót (~400 000 forint) kell letennie az asztalra. Ez pedig bárhogy nézzük annyi pénz, amennyiért egy középkategóriás 55, sőt 65 hüvelykes tévét lehet venni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés