Hirdetés

Arany pendrive aranyárban

A pendrive megjelenésével igazi verseny vette kezdetét a minél igényesebb, rosszabb esetben igénytelenebb borítások kialakításáért. Lassan viszont kifogy a használható ötletek tárháza, a Super Talent azonban egészen furcsa koncepcióval állt elő. A cég az aranyban lát realitást és logikusan végiggondolva nem elvetendő az ötlet, látva azt, hogy a tehetősebb emberek mennyi pénzt költenek ékszerekre. Ebből kiindulva miért pont egy 18 karátos, tömör aranyból készült USB-s adathordozót hagynának figyelmen kívül, mely látványos kinézete mellett egyéb funkciókkal is büszkélkedik?

A Pico-C elnevezésű pendrive bizony elhozza a kánaánt a mély zsebbel rendelkező felhasználók számára. A 8 GB-os változatban készülő, arany borításának köszönhetően vízálló termék 31.3 x 12.4 x 3.4 mm-es méretekkel rendelkezik és 30 MB/s maximális adatátviteli sebességre képes. A gyártó csomagolásként egy fekete, bársonyborítású ékszerdobozt választott a megfelelő hatás elérése érdekében.


Gravírozás után

A termékhez természetesen mellékelnek titkosító szoftvert is, mellyel egy 256 bites, AES titkosítással védett partíció is létrehozható az adathordozón. A Super Talent emellett az egyéni igényektől sem zárkózik el, térítésmentesen gravírozza a portéka oldalára a megrendelő által kiválasztott ábrát. Persze a 600 dolláros fogyasztói árat tekintve talán ez a legkevesebb, amit megtehetnek a felhasználókért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés