Hirdetés

Új Agon csúcsmonitorral jelentkezik az AOC

Az AG352UCG6 Black Edition csak az év közepén érkezik, de fel lesz vértezve minden földi jóval.

Az AOC egy új kijelzővel frissíti az Agon nevű monitorcsaládját, így bemutatták az AG352UCG6 Black Edition jelzésű modellt, ami a rendkívül széles panellel dolgozó monitorok iránt érdeklődő vásárlókat célozza meg.

Hirdetés

A 35 hüvelykes, 1800 mm-es (1800R) rádiuszú ívelt kijelző 3440x1440 pixeles felbontásra képes, vagyis a monitor képaránya 21:9. A felhasznált, sRGB színteret 100%-ban lefedő MVA panel miatt 178 fokos betekintési szögek várhatók, a maximális fénysűrűség pedig 300 cd/m². Ezt az 2500:1 statikus kontrasztarány egészíti ki, míg a szürkéből-szürkébe történő váltás válaszideje 4 ezredmásodperc lesz.


[+]

A monitor rendelkezik egy HDMI 1.4 és egy DisplayPort 1.2 bemenettel, illetve egy 4 wattos összteljesítményű sztereó hangrendszerrel. A kijelző -5,5 és 28 fok közötti mértékben dönthető, de még a magassága is állítható 110 mm-es tartományban, illetve kiemelendő a +/-30 fokos oldalirányú elforgathatóság, de pivot lehetőség már nincs. Opcionálisan falra is szerelhető egy 100 x 100 mm-es VESA állvánnyal.

A frissítési frekvencia tekintetében HDMI mellett 50 Hz-ig lehet elmenni, míg DisplayPorttal 120 Hz a maximum. Utóbbi tuninggal érhető el, ugyanis adaptív frissítési frekvenciára is van lehetőség méghozzá az NVIDIA G-Sync technológiájával, 30 Hz-es minimum frissítéssel.

A gyártó némi extrát is biztosít a 70 wattot fogyasztó, külső tápegységen keresztül működő kijelzőhöz, így többek között elérhető az AOC Flicker-free technológia, a behajtható fejhallgató tartó és a Shadow Control. Utóbbi lényegében a megjelenített tartalom sötét részeit emeli ki anélkül, hogy a világos részek minősége torzulna. Ez a játékosok számára hasznos funkció szokott lenni, így a valamire való gamer monitorokban jellemzően helyet kap.

Az AOC Agon AG352UCG6 Black Edition májusban lesz elérhető elérhető, az ára viszont nem ismert, de annyit tudni, hogy a prémium szinten fog versenyezni, tehát nem lesz olcsó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés