Acer blog: megvan az Acer 21 hüvelykes csúcs Predator notebookjának hazai ára

Nem árt, ha kéznél van a szívgyógyszer, mielőtt megnézzük a Predator 21X árcéduláját.

Nem gondolnánk, hogy sokat kellene mondanunk az Acer Predator 21X-ről, hiszen oda-vissza mindent megírtunk már a világ első hajlított kijelzős gamer notebookjáról, ami 21 hüvelykes kijelzője mellett Cherry MX mechanikus kapcsolós, RGB világítással rendelkező klaviatúrájával és eszméletlen erős konfigurációjával akar kitűnni a tömegből. Egyedül a hazai áráról nem írtunk még, de eljött ennek is az ideje!


[+]

Mielőtt leírjuk a bűvös összeget, azért a rendelhető (szándékosan nem írtuk, hogy kapható, hiszen rendelésre hozzák) konfigurációt gyorsan összefoglalnánk: 21" hüvelykes, 2560x1080 képpontos hajlított IPS kijelző G-Sync technológiával, Intel Core i7-7820HK processzor, 64 GB DDR4 RAM, 2x512 GB PCIe SSD RAID 0-ban, 1 TB HDD (7200 rpm), egy pár NVIDIA GeForce GTX 1080 8 GB SLI-ben, Tobii Eye szemkövető technológia, Killer Ethernet és AC-s Wi-Fi, Bluetooth 4.1, 4+2 hangszórós hangrendszer, DisplayPort 1.3 és HDMI 2.0 képkiement, USB-C 3.1 gen 1, 4 további USB 3.0-s csatlakozó, kártyaolvasó és egyéb apróságok.


[+]

Mindezt két normál és három fémlapátos Predator AeroBlade ventilátorral megtámogatott, kilenc hővezető csöves rendszer hűti, a tápellátást pedig egy 88 Wh-s, 8 cellás akku végzi. Gyaníthatóan a hozzá mellékelt töltő is egy kisebb téglának felel meg, de ez igazából mindegy, mivel maga a gép is 8,5 kilót nyom, és amúgy is egy bőröndben adja a teljes szettet az Acer, aminek részét képezik a szerszámok is, amivel valószínűleg a takarítás és az egyes részegységek cseréje végezhető el.


[+]

Tehát akkor nézzük az árat, ami két év garanciával: 3 333 330 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények