A Biostar olcsó SSD-ket citált a nagyérdemű elé

A nóvumok az S100 termékcsalád új ágának alapjait fektetik le, miközben a klasszikus kiszerelés szószólói is egyben.

Hirdetés

Az új SSD-széria az S100 Plus elnevezést kapta, és ahogy már a bevezetőben közvetetten említettük, 2,5 hüvelyken igyekszik meghódítani a 6 Gbps-os SATA interfésszel operáló eszközöket kereső vásárlók szívét. A 7 mm vastagságú apparátusok felépítésüknek köszönhetően ellenállnak az ütődésnek, és kétféle tárhelymérettel kezdődik forgalmazásuk: 240 és 480 GB-os változatokban lesznek elérhetők.


[+]

Azt ugyan nem tudni bizonyosan, hogy milyen NAND kerül beépítésre, de tekintve, hogy a cég bevallottan a költséghatékonyságra hajt az újdonságok esetében, szinte borítékolható, hogy TLC-ről van szó. A memóriachipekkel egyetemben a vezérlő identitását szintén homály fedi, de annyit már lehet tudni, hogy míg a hatrétegű nyomtatott áramköri lapot használó S100 240GB Plus szekvenciális olvasása és írása 510, illetve 370, addig nagyobbik testvéréé 540, valamint 460 MB/s tőszomszédságában alakul majd.


[+]

Az árazás is egészen jónak ígérkezik, hiszen a friss modellek 35, illetve 60 dolláros díjszabással vernek sátrat a számítástechnikai kereskedések polcain.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés