Nyolccsatornás hangkártya a Terratectől

Hirdetés

A Terratec nemrégiben jelentette be Aureon hangkártyacsaládjának legújabb tagját, az Aureon 7.1 Universe-t. A nyolccsatornás hangzást támogató kártya 24 bites felbontást és 192 kHz-es mintavételezési frekvenciát támogat, és néhány különleges funkcióval is rendelkezik.

A VIA (IC Ensemble) Envy24 HT processzorra épülő Aureon 7.1 Universe a 3D-s hangszabványok (Sensaura 3D, EAX, ASIO, A3D, DirectSound) széles körét támogatja. A kártyához jár egy 5,25 colos bővítőhelyre szerelhető modul is, melyen digitális ki- és bemenet, analóg sztereó ki- és bemenet, mikrofonbemenet és fülhallgató-kimenet található a távirányító érzékelője mellett. Igazi unikum, hogy a gyártó külön phono-bemenetet is helyezett a modulra; ennek segítségével régi kazettás felvételeink vagy bakelitlemezeink kiváló minőségben konvertálhatóak digitális formátumba.

A kártyához a távirányító mellett az Intervideo WinDVD DVD-lejátszó szoftver nyolccsatornás hangzást támogató változatát, valamint az Algorithmix Sound Rescue programot mellékeli a gyártó. A termék ajánlott fogyasztói ára 249 euró (körülbelül 63 000 forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés