Nyerj menő MSI számítógépet!

Még el sem kezdődött a 2015-ös év, máris itt az első akció, amivel nagyon komoly számítógépet lehet nyerni. Az MSI az NZXT és a G.Skill támogatásával egy ütős gépet pakolt össze MSI Z97 Gaming 7 alaplappal, vörös NZXT Phantom 530 házzal, NZXT Hale82 v2 700 wattos táppal, NZXT Kraken X31 vízhűtéssel, G.Skill Phoenix III SSD-vel, G.Skill RipjawsX DDR3 memóriával és egyéb nyalánkságokkal.

Megnyeréséhez az alábbiakat kell tenni: a versenyt meghirdető fórumtémába fel kell tölteni a saját számítógép MSI komponensekkel és kiegészítőkkel felcicomázott fotóit, mellékelni egy rövid leírást illetve a saját Facebook oldalunk linkjét. Hogy teljes legyen a nevezés, a Facebook falon (nyilvánosan) is meg kell osztani az MSI versenyfelhívását. Ezután a résztvevők sorsa a zsűri kezébe kerül, akik a húsz legjobb alkotást választják ki a második fordulóba, ahol már a közönség is szavazhat.


[+]

Nevezni január 20-ig lehet, a nyereményjátékkal kapcsolatos további információk pedig itt találhatóak. Egy magyar résztvevő már jelentkezett, BaluC az idei DCMM-en díjazott és őszi Veletechen kiállított Living Dragon alkotását indította. Erős mezőnyre számítunk.

Előzmények

Hirdetés