Hirdetés

Nyáron már kapható lesz a Fastec TS3 Cine nagysebességű kamera

A CMOS szenzorral szerelt kamera legfeljebb 1280x1024 pixeles felbontásban képes mozgóképek rögzítésére, ám a felvétel sebessége még így is 500 fps lehet. A szabványos 720p-ben rögzített videók pedig legfeljebb 720 kép/mp-es sebességgel készülhetnek, míg a kisebb felbontásúak elérhetik másodpercenként akár a 20 000 képkockát is.


(forrás: Fastec)

A TS3 Cine segítségével BMP, TIFF, Cinema DNG, JPEG és AVI formátumokba menthetjük a látottakat. A kamera rendelhető C-mounttal, Nikon F bajonettel, vagy PL-mounttal. Képeink egy 8 GB-os beépített tárolóra rögzülnek, míg a mozgóképeket SDHC memóriakártyára, vagy a szintén beépített SSD-re (128 illetve 256 GB kapacitással) menthetjük.


(forrás: Fastec)

A hátoldalon tekintélyes méretű kijelzőn követhetjük az eseményeket; a 7”-os jószág WVGA felbontású és extra világos képet biztosít. Számítógéppel gigabites hálózaton, vagy USB 2.0 porton keresztül köthetjük össze a készüléket. A felvett mozgóképeket egy HDMI porton keresztül küldhetjük külső megjelenítőre. Akkumulátorról maximum három órát képes üzemelni a TS3 Cine, de lehetőségünk van külső áramellátás használatára is. A kamera azonban biztos nem lesz megtalálható minden háztartásban, hiszen ára 30 és 32 000 dollár körül fog mozogni. További információk és részletes leírás a Fastec TS3 Cine oldalán található.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés