Hirdetés

A novemberi nagy címekre készül az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 441.12-es meghajtót kifejezetten ajánlott telepíteni az LG B9, C9 és E9 jelölésű 4K OLED TV-khez.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 441.12-es meghajtót, amely hivatalosan is támogatja az LG B9, C9 és E9 jelölésű 4K OLED TV-k, HDMI VRR funkcióját. Magát az eljárást ugyan kezeli a korábban kiadott eszközillesztő is, de az új csomag specifikusan az érintett megjelenítőkhöz is tartalmaz optimalizálásokat. Ahhoz, hogy a rendszer működjön, a felhasználóknak feltétlenül telepíteni kell az LG által kiadott firmware frissítéseket.

Hirdetés

A fentiek mellett a meghajtó új vagy frissített profilt kínál a Red Dead Redemption 2, a Need For Speed Heat, illetve a Borderlands 3 című alkotásokhoz, javítja a Super Robot Wars V című játékkal kapcsolatos stabilitási gondot, amely az alkalmaz összeomlásához vezethetett, illetve biztonsági frissítést is kínál olyan sebezhetőségekhez, amelyeket a vállalat majd november 6-án tesz közzé az alábbi oldalon keresztül.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés