2019. augusztus 19., hétfő

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Nissho BDL5231-3D2R: 52 hüvelykes szemüveg nélküli 3D kijelző Japánból.

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Elsősorban az üzleti felhasználókat célozza meg magas fényerejű, közepes kontrasztarányú és brutális árú termékével a vállalat.

Japánban a közeljövőben több elektronikai kiállítás is megrendezésre kerül, így többek között június 8. és 10. között a Makuhari Messe, 22-én a 3D & Virtual Reality Expo, 24-én pedig a Tokyo Big Sight. Nem csoda, hogy az NGC Nissho Electronics mostanra időzítette új 52 hüvelykes kijelzőjének bemutatását.

Nissho BDL5231-3D2R
Nissho BDL5231-3D2R

A BDL5231-3D2R típusjelzésű termék egy Philips Dimenco panelre épül. A maximális valós kontrasztarány 2000:1, a válaszidő 8 ms, a fényerő pedig 700cd/m2, amire szükség is lehet kültéri használat esetén. A vállalat ugyanis az üzleti felhasználókra épít, és az ilyen jellegű igénybevételre is szabták a készüléket. Tehát a modell várhatóan jól bírja a hőmérséklet ingadozásokat, és az sem kottyan meg neki, ha napokig folyamatosan üzemel. Természetesen lehetővé teszi kétdimenziós tartalmak megjelenítését is, és támogatja a 2D-3D konverziót. Az autosztereoszkópikus képalkotásnak köszönhetően a háromdimenziós élményhez nincs szükség külön szemüvegre, ami nyilván segítheti az elterjedését. Sarkalatos pont lehet a felbontása, amelyről a vállalat nem szolgáltatott információt, de június 8. után nyilván okosabbak leszünk.  Az ár legalább nyilvános, és ezzel jelentősen le is szűkítették a potenciális felhasználók körét, hiszen nem mindenkinek van 20 000 dollárja egy 52 hüvelyk képátlójú kijelzőre, legyen az bármilyen ütős és innovatív.

 

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.