2017. október 18., szerda

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

A Nintendo cáfolja, hogy idén befejeződne a Wii U gyártása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A japán vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy a Nikkei riportja téves, így a Wii U gyártása az idei üzleti évben biztosan folytatódik.

Hirdetés

A Nikkei egy igen érdekes pletykát terjesztett az elmúlt napokban a Nintendo aktuális rendszeréről, ugyanis a saját forrásukra hivatkozva azt állították, hogy a japán vállalat még idén befejezné az egyes Wii U konzolhoz tartozó kiegészítők, illetve magának a gépnek a gyártását. Ez részben teljesen logikátlan lenne, mivel így a Wii U kifutása a partnerek számára kedvezőtlenül történne meg, de nem ez lenne az első gyorsan kifutó konzol, emlékezhetünk például a SEGA Dreamcastre.

A Nintendo azonban az IT Media számára megerősítette, hogy a Nikkei riportja nem hivatalos forrásból származik, illetve téves adatokat tartalmaz. A japán vállalat a félreértések elkerülése végett megjegyezte, hogy a Nintendo Wii U gyártása az aktuális üzleti évben biztosan nem fejeződik be, ami azt jelenti, hogy a következő év márciusáig készül az utánpótlás az amúgy nem túl sikeres konzolból.

Tekintve, hogy a készlet még a gyártás leállítása után is hónapokig elég lehet, így a Wii U várhatóan a következő esztendőben végig elérhető marad, illetve talán még később is. Ez már egy logikus tervezet a konzol kifuttatására, így a partnerek alól sem rántják ki túl hirtelen a talajt.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.