A Nintendo felújítja a Wii-t

A Nintendo Wii több évvel ezelőtt jelent meg, és az aktuális konzolgeneráció legnagyobb példányszámban értékesített asztali rendszerévé vált. A japán vállalat rengeteg pénzt keresett a masinán, de az aranyélet sosem tart örökké, hiszen az elmúlt pénzügyi negyedév már meglehetősen gyenge lett. Természetesen készül az új generációs termék, ami a Wii U nevet kapta, de ez idén még nem lesz elérhető, így a Nintendo a karácsonyi szezonra bejelentette a Wii Family Edition modellt, mely az eredeti konzol átdolgozott, mondhatni feljavított változata, néhány kellemetlenséggel megspékelve.

Az új Wii alig különbözik elődjétől. A méretek tekintetében valamivel kisebb lett, és inkább fektetve használható, de a radikális megújulás elmaradt. A csomag viszont tartalmazza majd a Wii Sports és a Wii Party játékokat, valamint a Nunchuk mellett az alapfelszereltség része a Wii Remote Plus is. Az ajánlat eddig nagyon hízelgő, de az utóbbi időben sajnos minden jóban van valami rossz. A Nintendo úgy döntött, hogy az új Wii rendszert megfosztja a GameCube-ra érkezett játékok futtatásának lehetőségétől, ami pár vásárlónak komoly negatívum lehet, továbbá a GameCube konzolhoz készült irányítókat sem kezeli a frissített gép.

Sajnos a termék áráról még nincs információ. A csomag szinte minden olyan kelléket tartalmaz, ami a Wii konzolhoz készült játékokhoz szükséges, vagyis a termék sikere csak attól függ, hogy mennyit kér érte a Nintendo.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés