2018. december 14., péntek

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Egyelőre nincs tervben a felújított Nintendo Switch

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat az aktuális modell gyártására akar koncentrálni, amivel növelhetik a leszállított mennyiséget.

Hirdetés

Bár a konzolok jellemzően fix platformnak számítanak, vagyis a specifikációjuk az életciklusuk alatt alig változik, azért a gyártók időnként frissítenek a gépeken, kisebbé, halkabbá és energiatakarékosabb téve azokat, illetve a fejlesztésekbe jellemzően új funkciók is beleférnek.

A Wall Street Journal szerint azonban a Nintendo egyelőre nem gondolkodik ebben a Switch kapcsán, legalábbis a közeljövőben semmiképp, és az információik szerint a japán vállalat inkább az aktuális modell gyártására akar koncentrálni, amivel növelhetik a leszállított mennyiséget. A jelenlegi szituációt vizsgálva ez nem egy elvetendő koncepció, elvégre a Nintendo leginkább azzal küzd, hogy nem tud elég konzolt gyártani. Bár világszintű hiány azért nincsen a gépből, a raktárkészlet máig nem optimális. Egy új verzió tervezése ezen csak rontana, emiatt abszolút érthető, hogy a japán gyártó nem különösebben rajong ezért az ötletért.

Tervben vannak ugyanakkor újabb hálózati funkciók, illetve USB Type-C interfészen keresztül csatlakoztatható perifériák. Pontosabb adat erről nincs. Annyi viszont kiderült, hogy Tatsumi Kimishima, a vállalat elnök-vezérigazgatója a februári befektetői konferencián elmondta, hogy a tipikus 5-6 évnél hosszabbra tervezi a Switch életciklusát. Ebbe valószínűleg egy-két felújítás bele fog férni, bár ennek a formája egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.