Bemutatta érkező kézikonzolját a Nintendo

A korábbi pletykák alapján talán nem erre számított a közönség, de kétségtelen tény, hogy a japán cég még idén kiadja a fejlesztést.

Hirdetés

Már egy ideje lehetett hallani, hogy a Nintendo az E3-on egy új kézikonzol bemutatását tervezi, és végül ezek a pletykák igaznak is bizonyultak, csak éppen nem olyan formában, ahogy arra sokan számítottak. A vállalat újdonsága ugyanis egy The Legend of Zelda stílusú Game & Watch eszköz, amellyel a szóban forgó sorozat 35. évfordulóját ünneplik.

Hasonló koncepciót a cég már kiadott Mario 35. évfordulójára, vagyis az egész nem lehet ismeretlen a rajongóknak. Az új tervezésű kézikonzolra a The Legend of Zelda, a Zelda II: The Adventure of Link és a The Legend of Zelda: Link’s Awakening címek lesznek feltelepítve, továbbá elérhető még a Game & Watch klasszikusnak számító Vermin egy módosított változata, ami mellett egy interaktív óra is rendelkezésre áll.

A Nintendo a The Legend of Zelda stílusú Game & Watch kézikonzolt november 12-én dobja piacra, méghozzá 50 dolláros áron. Ez elég olcsó ahhoz, hogy a retró szerelmesei közül sokakat megszólíthassanak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés