Négy ROG terméket öltöztetett fehérbe az ASUS

Egy-egy billentyűzet és egér, illetve két headset kerül piacra világosabb árnyalatban.

Az ASUS bejelentette, hogy négy, már piacon lévő termékének a ráncait varrja fel, ám nem kell világmegváltó újításokra gondolni, mindössze annyiról van szó, hogy az eddig kizárólag feketében létező eszközök mostantól Moonlight White árnyalatban is elérhetőek lesznek.


[+]

A négyből két termékről volt már szó oldalunkon, a Cetra II Core fülesről és a ROG NX kapcsolókkal szerelt ROG Strix Scope NX TKL billentyűzetről linkelt cikkeinkből lehet többet megtudni, a ROG Strix Impact II egér és a ROG Strix Go Core fejhallgató viszont sok olvasónknak új lehet.


[+]

Előbbi a 2017-es, eredeti Strix Impact utódjának számít, melyben a korábbi 5000 DPI-s érzékelőt egy 6200 DPI érzékenységű szenzor váltotta, de újításnak számít még a három profil tárolására képes beépített memória, a négy helyett öt programozható gomb, az immár háromzónás RGB világítás, valamint a 71 grammot eredményező, 20 grammos súlycsökkentés is.


[+]

A ROG Strix Go Core személyében egy 30 000 forint körüli, jack kábeles gamer headsetet tisztelhetünk, amiben 40 mm átmérőjű ASUS Essence driverek dolgoznak, a képet pedig a lecsatlakoztatható mikrofon és a hangerőállításra, illetve a mikrofon némítására szolgáló vezérlőegységek teszik teljessé. A fejhallgató 252 grammos tömege miatt hosszabb játékmenetek során sem válik kényelmetlenné, összehajtható kialakításának köszönhetően pedig utazásaink során is könnyedén magunkkal vihetjük.


[+]

A tajvani gyártó arról nem osztott meg pontos információt, hogy a fent említett eszközök Moonlight White kiadása mikor és milyen áron kerül majd piacra, de nem tartjuk valószínűnek, hogy egy új szín miatt jelentős felárat kellene fizetnie a vásárlóknak az eredeti modellekhez viszonyítva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés