Mushkin Chronos Deluxe SSD-k 7 mm-es vastagsággal

Hirdetés

A Mushkin Chronos Deluxe tárolók családját eddig a 9,3 mm vastag egységek uralták, de a gyártó, hallgatva az idők szavára és figyelembe véve a trendeket, piacra dobta a Chronos Deluxe SSD-k 7 mm magas verzióit, amelyek kifejezetten az új generációs vékony notebookokban és Ultrabookokban találhatnak otthonra.

A vállalat mérnökeire nem hárult túl nagy teher az új tárolók megtervezésekor, ugyanis a 2,5"-es méret változatlan maradt, csupán a vastagságot kellett 7 mm-re csökkenteni. Ehhez csak egy új tokozásra volt szükség, belső beavatkozásra nem került sor. Legalábbis erről tanúskodnak a régi és új tárolók technikai paramétereinek egyezései – ami SATA 6 Gbps csatolófelületről, SandForce SF-2281 vezérlőről és szinkron MLC NAND Flash chipekről tesznek említést, de a teljesítményadatok is teljes mértékben megegyeznek. Ennek ellenére akad egy kevéske újdonság is, ugyanis az eddigi 60, 120, 240 és 480 GB-os darabok mellett a vékonyabb kivitelű példányok között 90 és 180 GB-os tárolók is megvásárolhatók lesznek, árban és tárterületben is ésszerű átmenetet képezve az egyes modellek között.

A DX7 jelzésű Mushkin Chronos Deluxe 7 mm-es SSD-k 3 év garanciával kerülnek forgalomba a tárkapacitás növekvő sorrendjében 74, 113, 125, 175, 191 és 377 dolláros áron. Az új és régi variánsok ára között nagyjából 10 dollár árkülönbség fedezhető fel, hol a régi, hol pedig az új modell javára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés