Hirdetés

Fekete-fehér után ezüst-fekete Z170-es alaplapot mutatott az MSI

Hirdetés

Bár az LGA1151 foglalatba illeszkedő Intel Skylake processzorok még nem rajtoltak el, az MSI folytatja az ezekhez tervezett Z170 vezérlőhídra épülő alaplapok előzetes mutogatását. Nemrégiben a fekete és fehér színkombinációban érkező Z170 Krait Gaming alaplapjukat leplezték le, most pedig a Z170A XPOWER Gaming Titanium Edition névvel fémjelzett modell került elő egy pár kép erejéig.


[+]

Az újdonságot a nevének megfelelően a titánra hajazó, kissé szürkébe hajló színű ezüstbevonattal ellátott nyomtatott áramköri lapra építették, amire többnyire fekete színű foglalatok és alkatrészek kerültek, de ezt ellensúlyozza, hogy a 16 fázisú, eddiginél strapabíróbb (Military Class 5) alkatrészekből épített VRM és a vezérlőhíd hűtője a NYÁK színével harmonizál. A felépítés meglehetősen szellősnek tűnik, de nem hagytak le semmi fontosat: a 4 darab PCIe x16, három darab PCIe x1 és két darab M.2 (PCIe 3.0 x4) foglalat mellett 8 darab, egy pár SATA Express-szel kombinált SATA 6 Gbps port is került rá. Nem feledkeztek meg a DisplayPort kimenetről és az USB 3.1 szabványról sem, utóbbiból vegyesen Type A és C csatlakozóval egyaránt kapunk. Az izolált részre egy nyolccsatornás Audio Boost3 hangrészleget építettek, a Gigabit Ethernet vezérlő szerepét pedig a Killer E2200-nak osztották.


[+]

Nem hanyagolták a tuningosokat sem, így az alaplap megkapta az OC Engine 2-t, aminek motorja az IDT órajel-generátor, valamint a külön kábellel csatlakoztatható OC Dashboard – megelőzve ezzel a gombok befagyását folyékony nitrogénes hűtő használata esetén. Ezenkívül nem hagyták le a feszültség mérésér szolgáló kivezetéseket sem.


[+]

Hivatalos ár és pontos megjelenési dátum egyelőre nem áll rendelkezésre.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés