MSI tuningverseny - az első forduló eredményei

Hirdetés

Örömmel jelentjük, hogy sikerrel zárult az MSI által meghirdetett európai tuningverseny első fordulója. A PROHARDVER! közreműködésével lebonyolított verseny első szakaszában tizennégyen neveztek, köztük magányos tuningosok és csapatok is. Az MSI által meghatározott keretfeltételek szerint ebben a körben mindenki a saját hardverével szállt ringbe, vagyis az értékelésnél nem volt egyszerű a dolgunk, időnként körtét kellett az almával összehasonlítani. Mivel azonban a második fordulóban, illetve az Amszterdamban megrendezendő európai döntőben már egységes platformokat bocsát a gyártó a résztvevők rendelkezésére, nagy súllyal esett latba, ki tudja bizonyítani, hogy modern rendszerek tuningolásában is kellő jártassága van, kitől várhatjuk, hogy nemzetközi mezőnyben is öregbíti a hazai túlhajtók hírnevét.

MSI OC Challenge 2008

Az értékelésnél nem állítottunk fel pontos sorrendet, csak három nagyobb csoportba soroltuk a versenyzőket. Az eseményt figyelemmel kísérő olvasók nevében is külön köszönettel tartozunk mindazoknak, akik igényes és informatív blogbejegyzésben tudósítottak eredményeikről. Dicséret illeti azokat, akik nem kifejezetten tuningcélra összerakott számítógépükből próbálták kihozni a maximumot, vagy esetleg korosabb rendszerükkel folytattak heroikus küzdelmet; fáradozásukért kisebb ajándékkal kedveskedünk bacsis, kts88, Old-Time Hardware, orionstar, Rajjmen és wampa1 néven induló versenyzőinknek.

Szép eredményeik miatt szerkesztőségi díjban részesülnek a Bagira01, Brumi˘, Maxxter, skillZ#Team és winfier nevű résztvevők.

És következzenek a továbbjutók, akik a következő fordulóban már az MSI-től érkező platformokon bizonyíthatnak, amelyet meg is tarthatnak: az OCTeamHungary, a Hun eXtreme OC Team és toyone. Teljesítményükről annyit, hogy a modern rendszerek túlhajtásában is tapasztaltak, ismerik az extrém hűtés trükkjeit, és Core 2 processzorral mindnyájan elérték, sőt meghaladták az 5 GHz-et.

A résztvevőkkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot, hogy megkaphassák ajándékukat, a továbbjutókat pedig részletesen tájékoztatjuk a verseny következő fordulójáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés