2017. november 24., péntek

Útvonal

Hírek » Alaplap rovat

Carbon sorozatú alaplapduóval frissít az MSI

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat két korábban kiadott alaplapot frissít fel az új iránnyal.

Az MSI bejelentette az új Carbon sorozatát, amelyre első körben két alaplapot építenek. Az olvasóink számára az X99A GODLIKE GAMING és a Z170A GAMING PRO ismerős lehet, hiszen mindkét alaplap képességeiről beszámoltunk a linkelt hírekben, és tulajdonképpen ezek a modellek egészülnek ki a Carbon Edition jelzéssel.

MSI X99A GODLIKE GAMING Carbon Edition
MSI X99A GODLIKE GAMING Carbon Edition [+]

A korábbi modellekhez képest a Carbon verziók a specifikációkat tekintve nem igazán változtak, így a fentebb linkelt hírekben leírt technikai adatok igazak az új alaplapokra is. A változások inkább a külsőségeket érintik, így az MSI az új modellekkel elsődlegesen a moddereket akarja megfogni. Ennek az alapja a már ismert Mystic Light funkció lesz, amelynek hála a teljesen fekete alaplapokat misztikus fényű LED-ek díszítik. Ez azonban már nem az eredeti, hanem egy új Mystic Light fejlesztés, ami 2048 helyett 16,8 millió színt képes megjeleníteni, ráadásul szokás szerint megválasztható a pulzálás stílusa, vagy akár kérhető statikus világítás is, de akár ki is kapcsolható az egész.

MSI Z170A GAMING PRO Carbon Edition
MSI Z170A GAMING PRO Carbon Edition [+]

A Mystic Light funkció vezérlését továbbra is egy alkalmazással lehet elérni a PC-n, de akár egy ultramobil eszközön is konfigurálható a rendszer. Mindemellett az alaplapok hűtőbordái karbonszálakat is kaptak, és ebből jön a Carbon Edition jelzés is.

Az MSI X99A GODLIKE GAMING Carbon Edition és a Z170A GAMING PRO Carbon Edition modellek szállítása az elkövetkező hetekben kezdődik meg. Az új modellek ára még ismeretlen, de annyit megtudtunk, hogy valamivel drágábbak lesznek, mint az eredeti verziók.

H​ird​e​t​é​s​

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​etés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.