AMD-s belsővel és tartozék perifériával érkezik az MSI új AIO gépe

A PRO AP241Z 5M vásárlásakor a legfontosabb komponensek mellett a Wi-Fi vezérlő típusát is mi választhatjuk ki.

Hirdetés

Az MSI legújabb AIO-ja, a PRO AP241Z 5M a dedikált vezérlő nélküli számítógépet kereső, AMD-párti felhasználóknak kedvez, ugyanis az új modell legdrágább verziójában a pirosak integrált grafikus vezérlővel ellátott, Ryzen 7 5700G jelölésű lapkája dolgozik a gyártó által szerverszintűnek nevezett hűtőrendszerrel és maximum 64 GB DDR4-3200 memóriával megtámogatva.


[+]

A 120 wattos hálózati adapterrel üzemeltethető egybegépben egy M.2-es és egy 2,5 hüvelykes meghajtóhely áll a felhasználók rendelkezésére, amelyekbe már gyárilag beépítésre kerül a vásárló által kiválasztott kapacitású adattároló, arra pedig választástól függően Windows 11 Home vagy Pro operációs rendszer kerül. Az 541,93 x 227,93 x 426,45 mm kiterjedésű, dönthető állványon helyet foglaló eszköz leglátványosabb komponense a 24” képátlójú, Full HD felbontású IPS panel, amit a HDMI kimenetnek köszönhetően külső monitorral is kiegészíthetünk, de a csatlakozók között találunk még RJ-45 és COM portot, egy-egy jack ki- és bemenetet, négy USB 3.2 Gen1 Type-A és kettő USB 2.0 kaput, valamint egy Kensington zárakkal használható slotot. Az Ethernet port vezérléséért a Realtek RTL8111H kontrollere felel, míg Wi-Fi vezérlőkből az Intel Wireless AC 3168, valamint a Wireless AX200 és AX210 modelljei szerepelnek az opciós listán.


[+]

Az AIO beépített webkamerával és mikrofonnal ugyan nem rendelkezik, de a dobozban találunk egy Full HD-s, hang rögzítésére is képes külső egységet, a hangok megszólaltatásáért pedig a két darab, egyenként 3 wattos teljesítményű beépített hangszóró gondoskodik. A piacra kerülés dátuma és a várható árazás egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés