Hirdetés

MP3-lejátszó eltérő ízlésűeknek

Hirdetés

A Creative legújabb, Zen Neeon névre keresztelt MP3-lejátszójával alighanem megalkotta a világ legsokszínűbb zenelejátszó-készülékét. Az 5 gigabájtos merevlemezzel érkező, mobiltelefonnyi méretű eszköz tíz különböző festéssel lesz megvásárolható, a változatosságot azonban tovább fokozza a gyártó Stik-On névre keresztelt matricáival, melyből jelenleg tizenhat darab áll rendelkezésre négy különböző témába csoportosítva.


Variációk egy témára: a választék tovább bővül

A változatosság gyönyörködtet – alighanem ez lehetett a tervezők jelmondata, amikor nekiálltak a Zen Neeon kifejlesztésének, így az öltözékek mellé természetesen színváltós kijelző-háttérvilágítást is kapott a készülék, melynek műszaki paraméterei amúgy impozánsak. A Zen Neeon az MP3 fájlok lejátszása mellett FM rádióként és felvevőként (rádióból, mikrofonról, vonali bemenetről) is szolgál, mindemellett hordozható háttértárként is alkalmazható abban az esetben, ha a zenei fájlok nem foglalják el mind az 5 GB tárhelyet.

A Zen Neeon kiegészítői legalább olyan sokszínűek, mint maga a lejátszó; az eszköz mellé sztereó vagy 2.1-es hangrendszer és fülhallgató vásárolható, mindegyikük nem kevesebb, mint tíz különböző színben áll az eltérő ízlésű felhasználók rendelkezésére. Az egység mellett fülhallgatót, USB- és line-in kábelt, tokot, két Stik-On ruhát, illetve nyakpántot tartalmazó csomag 199 dolláros (azaz mintegy 40 000 forintos) javasolt fogyasztói áron kerül forgalomba.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés