Hirdetés

Kiszivárogtak a mobil Arc termékcsalád memóriakonfigurációi

A dia valóban hivatalos forrásból származik, bár annyira nem friss, így a változás lehetősége még adott.

Az Intel még az előző év nyarán jelentette be az Arc termékcsaládot, amely a vállalat új dedikált grafikus vezérlőit fogná össze. A linkelt hírben leírtuk, hogy kétféle lapka készül, és nyilván lesz mobil, valamint asztali kiadás is. A HXL néven tevékenykedő Twitter felhasználó nemrég kiszivárogtatott egy olyan diát, amely a mobil sorozat memóriakonfigurációit ecseteli, és ez alapján öt különböző kiépítésre lehet számítani, amelyek közül három a nagyobbik, míg kettő a kisebbik GPU-t használja.


(forrás: HXL Twitter) [+]

Az adatoknak utánakérdeztünk a gyártóknál, és megerősítést kaptunk arról, hogy a dia tényleg hivatalos forrásból származik, bár egyáltalán nem friss, így a változás lehetősége még adott, ugyanakkor ez minden megjelenés előtti terméknél igaz.

További információ, hogy az L3 gyorsítótár kapacitása eléggé eltér a két készülő lapkán. A kisebbik DG2 variáns 4 MB-ot, míg a nagyobbik 16 MB-ot biztossít, de utóbbi esetben nem biztos, hogy mindegyik kiépítés megkapja a teljes kapacitást.

A fentieken túl megtudtuk, hogy a memóriakonfigurációk az asztali verziók esetében is nagyon hasonlók. Elsősorban azért van főleg a mobil opciókról hír, mert ezeket szállítja az Intel hamarabb, és az asztali megoldások majd csak később érkeznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés