Minőségi digitális tévétuner a TerraTec műhelyéből

Hirdetés

Bár hazánkban még mindig csak kísérleti fázisban tart a digitális földi televíziós műsorszórás, Európa szerencsésebb régióiban már számos csatorna vételére van lehetőség, így nem csoda, ha az ehhez szükséges készülékek és PC-hardverek is mind nagyobb számban jelennek meg a piacon. A napokban a TerraTec is újabb termékkel gyarapította kínálatát.

A Cinergy 1400 DVB-T kártya antennabemenete és analóg (kompozit/S-Video) jelbemenete mellett egy antennakimenettel is rendelkezik, amelyre hagyományos tévékészülékeket lehet kapcsolni, így helyettesítve egy külön set-top boxot. A kártyával természetesen lehetőség van az adások vételére, az ezekkel együtt sugárzott digitális „műsorfüzet” (EPG) révén akár előre programozott felvételére, és nem hiányzik a time-shifting funkció sem.

A digitális tuner és meghajtóprogramja Windows XP Media Center Edition operációs rendszer alatt is használható; a mellékelt távirányítóval nemcsak a tévévevő alkalmazás vezérelhető, de megtanítható más programok egyes funkcióinak kezelésére is. A TerraTec a Ulead Movie Factory 3 szoftverét csomagolja a dobozba, amellyel videók vágására és optikai médiumokra való írására van mód. A Cinergy 1400 DVB-T júniusban kerül az üzletekbe, ajánlott ára 79,99 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés