Méregdrágán adják a csúcskategóriás LG soundbart

Az S95QR tudása sem hétköznapi, hiszen többek között a szatellit hangszórók sem hiányoznak mellőle.

A várakozásoknak megfelelően az LG a nyár közepén tényleg piacra dobja az idei legnagyobb tudású hangprojektorát. Ez az LG S95QR, amely egészen pontosan egy hangprojektorra alapozó otthoni hangrendszer, hiszen bár a központi szerepet a soundbar tölti be, a termék szerves részét képezi egy vezeték nélküli csatlakozó mélynyomó, illetve két hátsó, szatellit hangfal is, amelyek használatához sincs szükség kábelekre.

LG S95QR
LG S95QR [+]

A hangprojektor tartalmaz három (bal, közép, jobb) felfelé fordított hangsugárzót, és a már említett hátsó hangfalakból sem hiányoznak az ilyen típusú hangszórók. Ezek a hangokat tehát nagyjából függőlegesen felfelé irányítják, így azok a plafonról visszaverődve, a magasból jutnak el a felhasználókhoz, vagyis elméletileg az objektumalapú hangszabványok kezelése is biztosított. A 9.1.5 csatornás szett maximális névleges kimeneti teljesítménye 810 watt, és a készülék megkapta a vállalat kalibrációs eljárását is, amely képes a szoba egy kívánt pontjába koncentrálni a lehető legjobb minőségű megszólalást. A HDMI 2.1 csatolói biztosítják a 4K/120p videojelek továbbítását is, és a Google Assistant, valamint Amazon Alexa támogatása révén a hangalapú vezérlés, illetve keresés is biztosított.

A készülék Németországban már megvásárolható 1475 eurós, azaz mintegy 600 000 forintos áron, szóval kifejezetten olcsónak azért nem neveznénk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés