Hirdetés

Memóriabarát toronyhűtő érkezik a SilverStonetól

A hűtő egyébként sem túl mély bordáit kicsit még hátrébb is tolták a processzorhoz képest, így több helyet hagyva a magasabb memóriamoduloknak.

Hirdetés

A Hydrogon D120 ARGB "személyében" a SilverStone legújabb toronyhűtőjét tisztelhetjük, a modellnévből pedig már sejteni lehet, hogy a termékfotókon látható két PWM vezérlésű, kilenc lapátos ventilátor egyenként 120 mm átmérőjű, és bizony RGB LED-eknek sincs híján, amelyeket alaplapunk szoftveréből vezérelhetünk. A PWM-es ventilátorok percenként maximum 1850 fordulatra képesek, légszállítási értékük pedig legjobb esetben túllépi az 56 CFM-et, mindezt 30,5 decibeles maximális zajszint kíséretében.


[+]

A légkavarók a két különálló, alumíniumból készült hűtőbordára rögzíthetők, amelyeket hat pár, indirekt módon érintkező hőcső köt össze a processzor kupakjával.


[+]

 

A 153 mm magas egység tervezésekor a mérnökök nem csak arra figyeltek, hogy munkájuk eredménye a legtöbb gépházba beférjen, de a magasabb memóriafoglalatokkal való kompatibilitás kérdését sem hagyták figyelmen kívül, ennek érdekében pedig kicsit hátrébb tolták a bordákat, így a 112 mm mély szerkezet inkább az alaplap VRM egységeihez került közelebb.


[+]

Az Intel LGA775, LGA1366, LGA115x, LGA1200, LGA2011 és LGA2066, illetve AMD Socket FM1, FM2, AM2, AM3 és AM4 foglalatokkal kompatibilis SilverStone Hydrogon D120 ARGB árát, illetve a piacra kerülésének idejét a gyártó nem árulta el.

Előzmények

Hirdetés