Hirdetés

Meglepően olcsó Zalman házak

A Zalman bejelentette, hogy hamarosan forgalomba kerülnek a Z9-es sorozatba tartozó számítógépházai. A fekete színű tornyok ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és összesen három 5,25, valamint számos 3,5 colos meghajtó szerelhető beléjük, melyek közül egy rekesz kívülről is elérhető. Emellett egy 2,5 hüvelykes meghajtóknak készített fiókra is futotta a tervezőknek.


[+]

A 464 mm magas, 207 mm széles és 504 mm mély házakban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es, kék LED-del rendelkező ventilátor kelti, míg az oldallapra helyezett légkavaró a még hűvösebb belsőért dolgozik. A levegő eltávolítása egy hátulra szerelhető 12 cm-es egységgel oldható meg. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 2.0 csatlakozót kínál.

A Zalman Z9 alapverziója és a Plus jelzésű modell között a hőmérséklet kijelzés, a két darab ventilátorvezérlő, valamint az akril oldallap a különbség. Az előbbi verzió 64, míg az utóbbi 75 dolláros áron kerül az üzletekbe valamikor november közepe felé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés