Megkezdődött az idei MSI MOA európai selejtezője

Hirdetés

Az MSI bejelentette, hogy megkezdődött az idei Master Overclocking Arena tuningverseny európai selejtezője. A nevezéseket már most is be lehet küldeni, és június 7-éig, azon belül is közép-európai idő szerint este 10 óráig bárki részt vehet. Ezután következik a második kör, amikor már csak a legjobb 15 helyezett versenyez tovább, és így dől majd el, hogy ki jut nyereményhez, illetve kik lesznek azok a szerencsések, akik utazhatnak a tajvani döntőre. A selejtező a legjobbak számára június 14-én ér véget közép-európai idő szerint este 10 órakor.

A nevezni csak az európai országokból lehet, továbbá csak MSI alaplappal és grafikus kártyával. Több VGA használata minden esetben tilos, emellett kétfoglalatos alaplapokat sem lehet használni, vagyis csak egy processzorral szabad eredményeket beküldeni. A tesztgépet minden esetben le kell fényképezni, az eredményről pedig a hitelesítés mellett képmentést kell készíteni, amiben a CPU-Z és a GPU-Z programokban az információs füleket meg kell mutatni. Fontos, hogy az MSI csak kereskedelmi forgalomban kapható hardverrel fogadja el az eredményeket, emellett nem szabad használni a trükközést lehetővé tevő Virtu programot sem. A selejtezőben egyébként 3DMark 11, 3DMark 03 és SuperPi 32M eredményeket vár a cég. A részletes szabályzatról az alábbi weboldal ad bővebb tájékoztatást.

A selejtező végén az első öt helyezett utazhat a döntőbe, míg a hatodik helyezet egy MSI Z77A-GD80-as, a hetedik pedig egy MSI Z77A-GD65-ös alaplappal lesz gazdagabb. A vigaszágon két darab MSI R7770 Power Edition 1GD5/OC VGA kerül kisorsolásra. Ezeket bárki megkaphatja, vagyis az elért helyezéstől függetlenül kizárólag a szerencsén múlik a termékek sorsa, csupán érvényes nevezés szükséges a sorsoláshoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés