2019. június 18., kedd

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Megjelent az AIDA64 4.20-as verziója

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Új hardverek támogatását, optimalizált benchmarkokat és alapoktól újraírt memória stressztesztet kapott a friss kiadás.

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 4.20-s verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja a friss hardvereket, így például képes a GPGPU teljesítményt mérni és részletes információt szolgáltatni az AMD Radeon R5, R7 és R9 sorozatról, az NVIDIA GeForce GTX Titan Black, GTX 750 Ti, GT 840M, GT 825M, 710M, valamint a Tesla K40 jelzésű grafikus chipekről, és a Mantle diagnosztika sem maradt le. Továbbá támogatja az OCZ Vertex 460-as SSD-t és fejlesztettek a Broadwell kódnevű lapka támogatásán, valamint előzetesen kezeli az Intel Royston rendszerchipet is.


[+]

A program teljes körűen támogatja az Intel Wildcat Point PCH-t és a jövőben érkező, felfrissített Haswell platformot, tehát ezek teljesítményének mérése nem fog gondot okozni, mivel a megfelelő optimalizálást elvégezték a programban. A 64 bites benchmark modulok optimalizálását elvégezték  továbbá az AMD Mullins és Beema SoC APU-khoz, illetve az Intel Avoton, Bay Trail és Rangeley SoC-okhoz is. Mindezek mellett a program rendszerstabilitásra vonatkozó tesztjének memóriaterhelésre vonatkozó modulját az alapoktól kezdve újraírták, így a 64 bites, több szálon futó teszt kihasználja a CPU-k utasításkészletében (SSE, SSE2, AVX2, FMA, BMI, BMI2) rejlő lehetőségeket akár 128 logikai processzormagig.


[+]

A Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerekkel kompatibilis AIDA64 4.20-s verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.