Hirdetés

Megjelent a GamerStorm Baronkase ház

A Computexen bemutatott, érdekes extrákkal szerelt mATX házat júliusra ígérték – szeptember lett belőle.

A Deepcool/GamerStorm computexes standján kiállított újdonságok közül a Baronkase Liquid volt az egyik legérdekesebb, hiszen ebbe az alapvetően microATX házba akár egy ATX méretű alaplapot is beszerelhetünk – mindezt pedig előre telepített, 120 mm-es radiátorral dolgozó Captain 120EX kompakt vízhűtés teszi még vonzóbbá. A ház maga egyébként 470 mm magas, 423 mm mély és 215 mm széles, a normál ATX méretű alaplapok beépítése tehát csak úgy lehetséges, ha a tápegységet a megszokott, alsó-hátsó sarokból áttelepítjük az első-felső sarokba. Az ehhez szükséges felszerelés része a Baronkase tartozékainak. A házba egyébként 340 mm hosszú VGA és 168 mm magas CPU-hűtő fér, és akinek nem elég a gyárilag telepített vízhűtés teljesítménye, felülre egy 280 mm-es radiátort is beépíthet (további specifikációk a gyártó honlapján).


[+]

Az alaplap mellett két 3,5/2,5”-es és három 2,5”-es hely várja a háttétárakat, optikai meghajtót azonban már nem telepíthetünk. Az előlapon két USB 3.1 Gen 1 és standard hangcsatlakozók várják a külső eszközöket, és kapunk egy külön vezérlőt is a beépített RGB világításhoz, amelynek fénye elöl és az edzett üveg oldallapon keresztül is kiélvezhető.

A Baronkase megjelenése kapcsán a Deepcool a Computexen még júliust ígért, de hát erre mondják, hogy jobb későn, mint soha. Hivatalos árat egyelőre nem közöltek, az előzetes tervek szerint 130 dolláros ajánlott áron szeretnének megjelenni vele.

Előzmények

Hirdetés