Megjelent a Fnatic logóval ellátott kész asztali PC

Az esport brand számára a PCSpecilist csapata állított össze egy izmos gamer PC-t, melyet a rajongók is megvásárolhatnak.

Hirdetés

A 2004-ben alapított, profi esport csapatként indult Fnaticot már önálló brandként tartják számon, jelenleg 30 különböző játékhoz kapcsolódóan foglalkoztatnak profi játékosokat és külön központtal rendelkeznek Londonban, Berlinben és Kuala Lumpurban. A PCSpecialist most összeállított egy olyan gamer konfigurációt, melyet nem csak a csapattagok használnak majd az edzéseken és versenyeken, hanem a rajongók is megvásárolhatnak a gyártó webáruházán keresztül.


[+]

Az Official Fnatic Gaming PC névre hallgató gép egy méretes, üveglapokkal gazdagon ellátott házban kapott helyet, alapját pedig egy ASUS ROG Strix B450-F Gaming alaplapba szerelt AMD Ryzen 7 3700X processzor és egy szintén AMD gyártmányú Radeon RX 5700 XT grafikus kártya adja. A 16 GB-nyi, 3200 MHz-en ketyegő Vengeance RGB Pro memóriát a Corsair szállítja, adattárolóból pedig kettőt is találunk a beltérben egy 500 GB-os Samsung 970 EVO Plus SSD és egy 2 TB-os Seagate Barracuda merevlemez személyében – előbbire ráadásul még szállítás előtt telepítésre kerül a Windows 10 Home operációs rendszer.


[+]

A folyadékkal hűtött rendszert összeszerelés után egy 24 órás stressztesztnek vetik alá annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak az építés minőségéről és a komponensek megfelelő működéséről, de kicsomagolás után sem kell félnünk a korai elhalálozástól, hála a 3 év garanciának. A gépet 1600 angol font ellenében tudjuk megrendelni a gyártó oldaláról, ami a konfiguráció testreszabásával több vagy kevesebb is lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés