Hirdetés

Megérkezett a Sharkoon PureWriter RGB White

A játékosoknak szánt, Kailh kapcsolókkal szerelt billentyűzetből „normál” és TKL variáns is készül.

Új billentyűzettel bővül a Sharkoon játékosoknak szánt kínálata: a PureWriter RGB White, mint neve is mutatja, színes fényeket (amelyeket szoftver nélkül, közvetlenül a klaviatúráról is programozhatunk) és fehér külsőt kombinál az elegáns megjelenés érdekében.


[+]

A kétféle méretben, azaz sztenderd, numerikus résszel is rendelkező (85 eurós ajánlott áron a boltokba kerülő), illetve TKL (ennek ajánlott ára 75 euró) verzióban is megvásárolható billentyűzethez kétféle kapcsolót kínálnak: a játékosokat a lineáris, csendes, 1,5 mm-es kapcsolási úttal rendelkező Kailh Red, a gépírókat a taktilis, „clicky” Kailh Bluet hozhatja inkább lázba. Mindkét esetben alacsony profilú megoldásokról beszélünk, ennek köszönhetően a kupakok magassága mindössze 6,2 mm, ami csökkenti a csuklóra jutó terhelést.

Az adatok átvitele az új billentyűzetek esetében USB kábelen át történik, amely ráadásul lecsatolható, és a termékek dobozában rögtön kettőt is találunk: egy hosszabb 150 és egy rövidebbet 50 cm-est. Így könnyebb a kábelkezelés, hiszen például egy notebook vagy USB hubbal felszerelt monitor mellett nem kell rögtön jó egy méternyi felesleges vezetéket is elhelyezni az asztalon.

Előzmények

Hirdetés