Megérkezett a negyedik generációs Powerbeats

Az új verzió IPX4 védelemmel, Apple H1 chippel és hosszú üzemidővel kerül majd a boltok polcaira.

Hirdetés

A Beats bemutatta Powerbeats modelljük negyedik generációját, mely a hivatalos terméoldalon szimplán Powerbeatsként szerepel, számozás nélkül. Az újdonság hangzás tekintetében a gyártó állítása szerint megegyezik a Powerbeats Pro-val, ám azzal ellentétben az új Powerbeats továbbra sem valós vezeték nélküli élményt kínál, a két egység most is vezetékkel van összekötve.


[+]

Az IPX4 védelemmel ellátott házban helyet kapott az AirPods modellekben is megtalálható Apple H1 chip, mely nem csak gyorsabb párosítást tesz lehetővé, de segítségével az Apple okos eszközök hangvezérlése is támogatott a „Hey, Siri” parancs kiadása után. Az Audio Sharing funkciónak köszönhetően egyszerre akár két Powerbeats, illetve egy Powerbeats és egy AirPods is csatlakoztatható iPhone vagy iPad készülékünkhöz, ez jól jöhet például repülőn, vonaton, vagy egyéb olyan szituációkban, ahol ketten néznénk ugyanazt a filmet vagy videót.


[+]

A negyedik Powerbeats akkumulátoros üzemidőben is fejlődött, az elődmodell 12 óráját sikerült 15 órára feltornászni, ezzel jelentősen ráverve a Pro verzió 9 órájára is. A töltés Lightning csatlakozón keresztül történik (az ehhez szükséges USB Type-A – Lightning kábelt megtaláljuk a dobozban) , a Fast Fuel technológiának hála pedig a teljesen lemerült fülesbe mindössze 5 perc töltéssel 1,5 órányi működéshez elegendő naftát tehetünk.

Az új Powerbeats március 18-tól válik megvásárolhatóvá, 149,95 dolláros vételáron.

Előzmények

Hirdetés