Megazoom digitális fényképezőgépek a Yakumotól

Hirdetés

Még augusztusban a boltok polcaira kerülne a Yakumo két új digitális fényképezője, a Mega-Image 84 D és a Mega-Image 47 SL. Mindkét modell 4-megapixeles CCD-vel és beépített, 16 MB kapacitású tárolóval rendelkezik. A készülékek MMC/SD memóriakártyákkal is kompatibilisek.


Yakumo Mega-Image 84 D

A Mega-Image 84 D a gyártó első olyan fényképezőgépe, amely 8-szoros nagyítású optikával készül. Kisfilmes nyelvre fordítva a gép optikája a 40 és 352 mm közötti tartományt fedi le. Az objektív fényereje f/2.8-3.4 között indul fókusztávolságtól függően. Az élességállítást a manuálisan nem állítható automatika kezeli. A tipikus felvételi szituációkat 14-féle üzemmód segítségével uralhatja a felhasználó – a fehéregyensúly, a színtelítettség és a kontraszt kézzel is beállítható. A Mega-Image 84 D a kreatív kép-készítést szűrőkkel segíti: negatív, fekete-fehér, vagy szépia hatással menthetjük felvételeinket. A kereken 250 eurós ár tartalmazza a Ulead Photo Explorer 8.0 SE, a VideoStudio 7.0 SE és a Cool 360 szoftvereit.


Yakumo Mega-Image 47 SL

A körülbelül 120 eurós Yakumo Mega-Image 47 SL nagyobbik testvérével szemben csak 3-szoros optikai nagyítással rendelkezik. Az AA típusú elemeket fogyasztó fényképezőgép összesen hat felvételi üzemmódot kínál. A fehéregyensúlyt négyféle értékre állíthatjuk.

Előzmények

Hirdetés