Médialejátszó páros a Netgeartől

Hirdetés

A Netgear bejelentette két új médialejátszóját, a NeoTV 350 és 550 modelleket. A készülékek fel vannak készítve a Full HD-s tartalmak kezelésére is, így nem okoz gondot nekik az 1080p-s filmek lejátszása sem. A minőségi látvány mellett persze a hangzás sem elhanyagolható, ennek megfelelően a lapos asztali masinák a Dolby Digital és DTS térhangzást is kezelik.

Netgear NeoTV 350 HD Media Player
Netgear NeoTV 350 HD Media Player

Az 550-es modell kezeli a Blu-ray lemezeket is külső meghajtón keresztül, továbbá a gyors adatátvitelhez egy eSATA porttal is ellátták. Az előlapra került a könnyebb elérhetőség érdekében egy USB aljzat is, illetve egy memóriakártya-olvasó, de a NeoTV kezeli a DLNA és UPnP képes eszközöket is. A helyi hálózatra 10/100-as Ethernet vezetékes kapcsolaton keresztül csatlakozhat, ám opcionálisan Wi-Fi adapter is rendelhető hozzá, a távirányító pedig alap tartozék mindkettőhöz.

Netgear NeoTV 550 HD Media Player
Netgear NeoTV 550 HD Media Player

A kisebbik Netgear HDMI, komponens video, illetve S/PDIF hangkimenettel is rendelkezik, ahogy nagyobbik is, de ezen a komponens aljzatok RCA csatlakozósak. A NeoTV 350 HD Media Player ára 130 euró lesz, az 550-é pedig 200 euró (220 dollár), megjelenésük az ősz folyamán várható.

Felül a 350-es, alul az 550-es csatlakozói
Felül a 350-es, alul az 550-es csatlakozói

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés