Hirdetés

Media-Tech okosságok a mindennapokra

A Media-Tech ismét előrukkolt pár kiegészítővel, melyek között az MT5034-es megoldás egy navigációs eszköz. Az 5 colos, 800x480 pixeles érintésérzékeny kijelzővel felszerelt GPS Microsoft Windows CE 6.0-s operációs rendszerrel dolgozik, mely a beépített 2 GB-os NAND flash tárolón foglal helyet. A rendszer a pozíció meghatározása és a navigálási funkciók mellett tartalmaz egy 1 megapixeles kamerát, mely igény esetén videofelvételt készít az útról, illetve a mikrofon a hangot is rögzíti. Ezeket az adatokat az elsődleges interfészbe helyezett, maximum 32 GB-os microSD kártya tárolhatja, míg a másodlagos kártyaolvasó szintén 32 GB-os microSD szabványú memóriakártyát kezel, és az extra navigációs szoftvereket, illetve a kiegészítő térképeket lehet rajta elhelyezni.

Media-Tech MT5034
Media-Tech MT5034

Az GPS 1,5 wattos hangszóróval dolgozik, emellett lehet rajta képeket nézegetni, szöveget olvasni, továbbá filmet és hangállományt is lejátszik. A 136 x 88,7 x 16,3 mm-es 166 grammos eszköz USB portot is tartalmaz, emellett lítium akkumulátora szivargyújtóról is tölthető. Az MT5034-es U-DRIVE GPS nevű termék ajánlott fogyasztói ára 28 000 forint lesz, de extra tolatókamera igénye mellett 33 000 forintot kell érte fizetni.

Hirdetés

Az MT833 és az MT840 jelzésű termékek már úgynevezett okoskarórák, melyek színes, 1,5 colos LCD kijelzővel rendelkeznek, és a pontos idő mutatásánál jóval többet tudnak. Például mindkét újdonság támogat FM rádiót, van képnézegetőjük, rendelkeznek naptár alkalmazással, illetve video- és hangfájlok lejátszása mellett még hanganyagot is rögzítenek. A beépített akkumulátoruk USB porton tölthető, továbbá zenét fülhallgatóval is lehet róluk hallgatni.

Media-Tech MT833
Media-Tech MT833

A 10 000 forintba kerülő MT833-as modell extrája, hogy gumiborítású, azaz korlátozott mértékben ugyan, de ellenáll a környezeti hatásoknak, az adatokat pedig 8 GB-os microSD kártya tárolhatja.

Media-Tech MT840
Media-Tech MT840

A 28 000 forintos ajánlott fogyasztói áron érkező MT840-es megoldás, már jóval komolyabb termék, hiszen a kijelzője érintésérzékeny, emellett telefonként is funkcionál, támogatva a GPRS-t, illetve kezeli a Bluetooth 2.0-s interfészt és 640x480 pixeles kamerával is rendelkezik. Ez az eszköz maximum 4 GB-os microSD kártyát kezel, de a kamerának hála már nem csak hanganyagot, hanem videót is képes rögzíteni.

A Media-Tech újdonságai hamarosan hazánkban is kaphatók lesznek.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés