Második generációjába lépett a Razer belépő billentyűzete

A Cynosa v2 megtartotta elődje membrános gombjait, de világítása már gombonként állítható és rendelkezik multimédiás vezérlőkkel is.

Hirdetés

A Razer bemutatta a Cynosa v2-t, amely a 2017-ben piacra dobott Cynosa Chroma utódjának számít. A kapcsolási mechanizmus maradt membrános, az új verzió azonban már NKRO-képességgel is rendelkezik – na nem mintha az előd 10KRO nem lett volna elég.


[+]

Látványosabb újítás, hogy a numerikus pad fölé multimédiás vezérlőgombok kerültek, ráadásul ezek, illetve a többi gomb RGB háttérvilágítása immár nem zónánként, hanem billentyűnként is konfigurálható. A világítás természetesen kompatibilis a Chroma rendszerrel, a konfigurálást a Synapse 3 szoftveren belül tudjuk elvégezni, de ugyanez a program szükséges például a billentyűk funkcióinak megváltoztatásához és a makrózáshoz is.


[+]

A cseppálló, két lépésben állítható magasságú talpakkal ellátott billentyűzet továbbra is vezetékkel köthető számítógépünkhöz, de ezzel kapcsolatban is történt fejlesztés, ugyanis a kábelt a billentyűzet tetejének három pontján (középen és kétoldalt) is kivezethetjük az asztalra.

A Razer Cynosa v2 július 31-étől válik elérhetővé 60 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés