Hamarosan érkezik a Samsung OLED tévéje

Az S95 jelzésű, 4K felbontású, HDR támogatású modell a vártnál olcsóbb lesz.

A Samsung hivatalosan is bejelentette az idei évre szánt televízióit, amelyekről már mi is többször szót ejtettünk korábban. A cég viszont most először beszélt hivatalosan a várva várt saját paneles OLED televízióról, amely a jelek szerint tényleg befut idén. A Samsung S95 névre hallgató termék 65 és 55 hüvelykes változatban lesz elérhető.


[+]

A tévé 4K felbontású és természetesen szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását, ráadásul a fényereje nagyobb a megszokottnál, ezért elméletileg a HDR is látványosabb lehet. A Samsung S95 megkapta a cég 4K Neural Quantum Processzor névre hallgató képfeldolgozó processzorát, ami rengeteg különféle képmódosító, képjavító eljárást tartalmaz.

Az érkező modell természetesen a cég Tizen okostévé rendszerére épül, amelynek köszönhetően vezérelhető hanggal, és biztosítja egy rakat webes alkalmazás közvetlen elérését. Az 55 hüvelykes változat a hírek szerint 2200 (~745 000 forint), a 65 hüvelykes pedig 3000 (~1 020 000 forint) dollárba kerül majd.

Előzmények

Hirdetés