Már lehet regisztrálni az IFA 2020 kiállításra

A jelenleg érvényes távolságtartási szabályok miatt a résztvevői létszámot az élő események esetében limitálni kell, de még ki lehet jutni a rendezvényre.

A legnagyobb európai tech kiállítást idén a koronavírus-járvány miatt speciális körülmények között rendezik meg. Az IFA 2020 eseményre szeptember 3-5. kerül sor, viszont a jelenleg érvényes távolságtartási szabályok miatt a résztvevői létszámot az élő események esetében limitálni kell.

A rendezők koncepciója idén négy fizikailag is megrendezésre kerülő Live-Event-et tervez, melyeket egy virtuális rendezvénykörnyezetbe ágyaznak be. Ezek a következők:

IFA Global Press Conference

Több, mint 800, ötven különböző országból érkező újságíró és médiaképviselő részvételével rendezik meg idén Berlinben az IFA Global Press Conference-t. Ezenkívül több ezer újságíró gondoskodik majd a virtuális térben is a márkák és újdonságok megfelelő kommunikációjáról.

SHIFT Mobility meets IFA NEXT

Az IFA 2020 Special Edition rendezvény idejére a két innovációs platform az IFA NEXT és a SHIFT Mobility egy új B2B kirakattá egyesül. A rendezvény szervezői szerint a részvétel ezen egyértelmű versenyelőnyt jelent a következő területeken: mobilitás, IoT, 5G, Smart Living, Mixed Reality, KI, Robotics és Digital Health!

IFA Business, Retail & Meeting Lounges

Ez a személyes találkozók és tárgyalók helyszíne.

IFA Global Markets (2020. szeptember 3-6. között)

A fogyasztási cikkek és háztartási gépek, valamint digitális termékek beszerzői platformja a gyártók, importőrök disztribútorok és kereskedelmi képviselők számára kínál egy globális networking- és Business-Hub lehetőséget. Itt lehetőség nyílik új üzleti partnerek megtalálására, illetve kereskedelmi kapcsolatok kiépítésére.

Jelenleg még lehet jelentkezni az eseményre, amelyhez előzetes regisztráció szükséges. Ehhez IDE kell kattintani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés