Hirdetés

2018. december 18., kedd

Útvonal

Hírek » PC/Barebone rovat

Teljesen beleáll a kriptovalutákba a Maingear

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Két konfigurációt és egy lehetőséget kínálnak a potenciális vásárlók számára.

A Maingear a játékosok szemszögéből az egyik legismertebb gyártónak tekinthető, hiszen számos notebookot és előre összeszerelt asztali gépet kínálnak a vásárlók számára. Most azonban olyan lépésre szánták el magukat, ami finoman szólva is meglepő lehet, ugyanis nyitnak a kriptovaluta-bányászok felé. Előre sejtheti a cég, hogy mennyire népszerű lesz ez a döntésük a játékosok körében, így egy másik bejelentéssel is készültek. Itt nevezetesen arról van szó, hogy mostantól az eSportotlók körében ismert Unikrn platform UnikoinGold (UKG) kriptovalutáját is elfogadják fizetőeszközként.

UnikoinGoldot lehet vásárolni például Ethereumért vagy Bitcoinért cserébe. A mostani értéke közelít az USA dollárhoz, bár itt azért megjegyezzük, hogy ezek a kriptovaluták nem tekinthetők túl stabilnak, így ez csak egy pillanatnyi információ a részünkről. Ha valaki azonban inkább fizetne egy Maingear termékért UnikoinGoldban a normál valuták helyett, akkor mostantól ez szabad.


[+]

A hardverek tekintetében a Maingear két gépet tervezett, ACM és ACM PRO jelzéssel. Konkrét specifikációk még nincsenek, de bányászatra szánt konfigurációkról van szó, így gyakorlatilag elég annyit tudni, hogy előbbibe hat VGA helyezhető, míg utóbbi kiegészíthető külön házakkal, így tovább bővíthető. Extra szolgáltatás, hogy a Maingear a vásárlóinak exkluzív bányásztársulatokat kínál az Ethereumra és az UnikoinGoldra vonatkozóan, aminek hála igen jó hatékonysággal lehet majd bányászni. Alapkiépítésben egyébként videokimenetek nélküli VGA-k kerülnek a rendszerbe, aztán ezeket mindenki olyanra cserélheti, amilyenre akarja.

A Maingear ACM bányagépek az év későbbi részében érkeznek, így az áruk még nem derült ki.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.