Hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött a Samsung és a Louvre múzeum

Még vonzóbbá vált a Samsung The Frame a művészetet kedvelők számára.

Hirdetés

A Samsung bejelentette legújabb, a párizsi Louvre múzeummal tötött együttműködését. Az exkluzív művészeti kooperációval a vállalat tovább bővíti a The Frame lifestyle televíziókon elérhető Art Store műalkotástár kínálatát.

Samsung The Frame
Samsung The Frame

A Samsung és a Louvre együttműködésének köszönhetően minden The Frame tévé(ke)t birtokló felhasználó számára megtekinthető a világ leglátogatottabb múzeumának több mint 40 darab műtárgya és fotóművészeti alkotása. A tárlat olyan világhírű remekműveket foglal magába, mint a Mona Lisa vagy a Kánai menyegző, valamint a Louvre fenséges termei, építészete és a múzeum olyan nevezetes részei, mint a Louvre piramis vagy a Tuileriák kertje is megtekinthetők a fényképeken. Az egyes művek rövid leírása bepillantást enged a felhasználók számára a képek hátterébe és történetébe.

A Louvre gyűjteményéből válogatott alkotásokkal együtt a The Frame készülékeken elérhető művészeti katalógus 42 különböző ország múzeumaiból és galériáiból, több mint ezerötszáz műalkotást tartalmaz, amelyet a felhasználók 4K minőségben élvezhetnek. A készüléken többek között megtekinthetők a magyar Szépművészeti Múzeum, a madridi Prado Múzeum, a bécsi Albertina Múzeum, a londoni Tate Modern, az Amszterdamban található Van Gogh Múzeum, a szentpétervári Ermitázs Állami Múzeum, valamint a  LUMAS galéria válogatásai.

Az idei Samsung The Frame tévéket körülölelő keret kétféle opcióban, modern (fehér, tikfa és barna) és domborhatású (fehér és téglavörös) kialakítással érhető el. Maga a készülék 4K felbontású, HDR támogatású kvantumpontos QLED technológiára épül, és természetesen az okostévé rendszer sem hiányzik belőle.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés